Dexon recorded live for 50 Years Melkweg Amsterdam 17th July 2020 (stream marathon)

Item 5 of 7

Dexon recorded live for 50 Years Melkweg Amsterdam 17th July 2020 (stream marathon). One hour set representing Techno Tuesday Amsterdam. Dexon is the owner of InDeep'n'Dance Records, label and record store in the center of Amsterdam and founder of legendary Techno Tuesday Amsterdam.

------------------------------------------------------

Melkweg Amsterdam:

Op 17 juli is het precies 50 jaar geleden dat we onze deuren voor het eerst openden. Dat gaan we vieren tijdens De 50 Jaar Melkweg Marathon! 24 uur lang presenteren we een online programma met live optredens, talks, dans, dj-sets en meer. De stream is live en gratis vanuit huis te volgen.

Ons jubileumjaar heeft vanwege de coronacrisis een onvoorziene wending gekregen. Voor zo'n lange periode onze deuren sluiten en de complete programmering opschorten is in vijftig jaar nog nooit eerder voorgekomen. De diverse jubileumprogramma’s die op de planning stonden, zoals verschillende muziekspecials, keuzefilms en exposities, konden niet doorgaan in de vorm die oorspronkelijk bedacht was. Gelukkig kunnen we ons 50 jarig bestaan met deze marathon alsnog uitgebreid vieren!

50 jaar Melkweg
Het was 17 juli 1970 toen de Melkweg voor het eerst haar deuren opende. De ruimte in de oude melkfabriek aan de Lijnbaansgracht werd die zomer in gebruik genomen als alternatief podium annex ontmoetingscentrum. De eerste zomer verliep meteen bijzonder tumultueus én succesvol en dus ging het hele feest een jaar later op herhaling, waarna de Melkweg vanaf oudejaarsavond 1972 definitief vaste grond onder de voeten kreeg. En de beweging was niet te stoppen. Culturele verdieping én verbreding, professionalisering, zichtbaarheid, uitbreiding: de Melkweg groeide in vijf decennia van ‘kosmies sentrum’ naar een internationaal en toonaangevend multidisciplinair poppodium met een scherpe programmering.

Programma:
Banji
Brutuzz & Gomes (Kornuit presents)
Cheeky Monday (Kornuit presents)
CUT_
Dave Clarke (Kornuit presents)
DJ L-Dopa
DJ David & Fitboy Guus
Ella John
Encore (Kornuit presents)
Eva van Manen
FATA BOOM
Fiesta Macumba (Kornuit presents)
High Tea (Kornuit presents)
HQ (Kornuit presents)
Illnoledge
Joost van Bellen (Kornuit presents)
Julidans
la loye
Melisa Imani
MW50 Throwback met John van Luyn
Nancy Goreng’s Melkwegquiz
Ooostblok
Queen’s Pleasure
Talks over o.a. expo, hiphop, cinema
Techno Tuesday (Kornuit presents)
Telezah
WIES
Yallah! Yallah! (Kornuit presents)
YĪN YĪN

Vrijdag 17 en zaterdag 18 juli
Melkweg Amsterdam (livestream)
Aanvang: 19:30
Meer info: www.melkweg.nl/marathon 

© 2020 - 2024 indeepndance | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore